پلی‌استیشن 4 یک کنسول بازی است که امکان ثبت چند کاربر مختلف در سیستمش را فراهم می‌کند. اگر می‌خواهی یک کاربر را حذف کنی، راحت می‌توانی این کار را انجام دهی.

روش 1 از 3:
حذف سایر کاربران از حساب اصلی

  1. 1
    وارد حساب اصلی شو. PS4 را روشن کن و طبق معمول اطلاعات ورود را وارد کن. برای حذف حساب‌های دیگر، باید به عنوان کاربر اصلی کنسول وارد شوی.
  2. 2
    به "Settings" برو. از صفحه اصلی، اهرمک سمت چپ را به بالا فشار بده تا یک فهرست گزینه ها را بیاوری. با همان اهرمک سمت چپ استفاده کن و به راست برو تا به نماد جعبه ابزار برسی که “Settings” نامگذاری شده است. "X" را فشار بده تا آن را انتخاب کنی.
  3. 3
    صفحه "Login settings" را باز کن. از منوی تنظیمات، برای پیدا کردن "User Management" به پایین برو. از آنجا روی "حذف کاربر" کلیک کن.
  4. 4
    کاربر مورد نظر را حذف کن. به پایین برو تا کاربری را که می‌خواهی حذف کنی پیدا کنی. برای حذف آن‌ها روی "X" کلیک کرده و سپس حذف را تأیید کن. از آنجا، فقط دستورالعمل‌های PS4 را دنبال کن.
    • اگر می‌خواهی حساب اصلی را حذف کنی، PS4 از اول آماده‌سازی خواهد شد. با کلیک بر روی "Delete" از تو خواسته می شود تا تصمیمت برای آماده‌سازی از اول را تایید کنی. با انجام این کار کنسول به تنظیمات کارخانه بازخواهد گشت. هر‌گونه داده‌ای که از آن نسخه پشتیبان تهیه نشده باشد، برای همیشه از بین می‌رود.[۱]
      • برای تهیه نسخه پشتیبان از داده‌ها، به Settings>Application Saved Data Management>Saved Data در System Storage برو. "Cloud" را برای ذخیره در ابر یا "USB Storage" را به منظور ذخیره در یک دستگاه یو‌اس‌ابی مانند هارد اکسترنال انتخاب کن. بازی یا برنامه مورد نظر برای تهیه نسخه پشتیبان را انتخاب کن و روی "Copy" کلیک کن.

    توجه: PS4 را هنگام تهیه نسخه پشتیبان خاموش نکن، اگر این کار را بکنی شاید به طور جدی خرابش کنی.

  5. 5
    بررسی کن که آیا آن کاربر حذف شده است یا نه. از PS4 خارج شو و دوباره وارد شو. اگر کاربر دیگر در صفحه گزینه‌ها قابل مشاهده نیست، آن را با موفقیت از سیستم حذف کرده‌ای.

روش 2 از 3:
انجام تنظیم مجدد کارخانه از حساب اصلی

  1. 1
    وارد حساب اصلی خودت شو. PS4 را روشن کن و طبق معمول اطلاعات ورود را وارد کن. باید به عنوان کاربر اصلی کنسول وارد شوی.
  2. 2
    به “Settings” تنظیمات برو. از صفحه اصلی، اهرمک سمت چپ را به بالا فشار بده تا یک فهرست گزینه‌ها را بیاوری. با همان اهرمک سمت چپ استفاده کن و به راست برو تا به نماد جعبه ابزار برسی که “Settings” نامگذاری شده است. "X" را فشار بده تا آن را انتخاب کنی.
  3. 3
    صفحه "Initialization" را باز کن. از فهرست تنظیمات، به پایین برو تا "Initialization" را پیدا کنی. از آنجا، روی "Initialize PS4" کلیک کن. "Full" را انتخاب و دستورالعمل‌های کنسول را دنبال کن. با این کار PS4 تو به تنظیمات کارخانه باز می گردد و داده‌هایی را که از آن‌ها نسخه پشتیبان تهیه نکرده‌ای، مانند جوایز، اسکرین‌شات‌ها و غیره،‌ را حذف می‌کند.
    • برای تهیه نسخه پشتیبان از داده‌هایت، به Settings>Application Saved Data Management>Saved Data در System Storage برو. "Cloud" را برای ذخیره در ابر یا "USB Storage" را به منظور ذخیره در یک دستگاه یو‌اس‌ابی مانند هارد اکسترنال انتخاب کن. بازی یا برنامه مورد نظر برای تهیه نسخه پشتیبان را انتخاب کن و روی "Copy" کلیک کن.
    • تنظیم کارخانه کامل چند ساعت طول خواهد کشید. اصلا PS4 را در طول این فرآیند خاموش نکن، زیرا ممکن است به آن آسیب جدی وارد کنی.

روش 3 از 3:
حذف کاربران با انجام تنظیم دستی کارخانه

  1. 1
    از داده‌هایی که می‌خواهی از دستشان ندهی، نسخه پشتیبان تهیه کن. به Settings>Application Saved Data Management>Saved Data در System Storage برو. "Cloud" را برای ذخیره در ابر یا "USB Storage" را به منظور ذخیره در یک دستگاه یو‌اس‌ابی مانند هارد اکسترنال انتخاب کن. بازی یا برنامه مورد نظرت برای تهیه نسخه پشتیبان را انتخاب کن و روی "Copy" کلیک کن.
  2. 2
    دستی خاموشش کن. چند ثانیه دکمه روشن-خاموش را فشار بده. صبر کن تا صدای بوق را بشنوی و چراغ قرمز شود. انگشتت را بردار.
  3. 3
    دستی روشنش کن. دکمه روشن-خاموش را دوباره فشار داده و آن را نگه دار. یک بوق اولیه را خواهی شنید و حدود 7 ثانیه بعد یک بوق دوم را می شنوی. دکمه را رها کن.
  4. 4
    “Restore Default Settings” را بزن. وقتی PS4 روشن می‌شود، باید در حالت امن باشید. برای پیدا کردن "Restore Default Settings" از اهرمک سمت چپ استفاده کن. “X” را فشار بده تا آن را انتخاب کنی و دستورالعمل‌های PS4 را دنبال کن.[۲] با این کار PS4 تو به تنظیمات کارخانه باز می گردد و داده‌هایی را که از آنها نسخه پشتیبان تهیه نکرده‌ای، مانند جوایز، اسکرین‌شات‌ها و غیره،‌ را حذف می‌کند.
    • در حالت امن، دسته باید از طریق یو‌اس‌بی به کنسول وصل باشد.

    توجه: فقط درصورتی‌ باید از این روش برای آماده‌سازی یک PS4 استفاده کنی که کلمه‌ی عبور آن را نداشته باشی.

در مورد ویکی‌هاو

ویکی‌هاو مانند ویکی‌پدیا یک “ویکی” است. بنابراین بسیاری از مقالات ما با مشارکت افراد متعددی نوشته شده‌اند. برای خلق این مقاله، 10 نفر، بعضاً ناشناس، کار کردند تا ویرایشش کنند و به مرور زمان بهبودش دهند.
از این صفحه ۶۹بار بازدید شده‌است.

آیا این مقاله کمکتان کرد؟