این ویکیهاو به تو یاد میدهد چگونه حساب کاربری اینستاگرام خود را برای همیشه حذف کنی. بعد از اینکه حسابت را حذف کردی، دیگر به هیچکدام ازعکسها، ویدیوها، فالوورها و سایر اطلاعات حسابت دسترسی نخواهی داشت، چراکه همهی آنها برای همیشه پاک شدهاند و حتی نمیتوانی دوباره از همان نام کاربری استفاده کنی. از طرفی، اگر تمایل نداری عکسهایت حذف شوند، میتوانی حساب کاربریات را به صورت موقت غیر فعال کنی.

روش 1 از 2:
حذف حساب کاربری اینستاگرام در موبایل

  1. 1
    برنامهی ایستاگرام را باز کن. اینستاگرام اپلیکیشنی با آیکونی رنگی و شبیه به لنز دوربین است. اگر قبلاً وارد برنامهی اینستاگرام شده باشی، با باز کردن اپلیکیشن، مستقیما به صفحهی اصلی برنامه هدایت میشوی.
  2. 2
    روی
    تصویر با عنوان 1$
    ویا عکس پروفایل خود بزن.
    این آیتم در گوشهی سمت راست پایین صفحه قرار دارد. با این کار وارد صفحهی پروفایلات میشوی.
  3. 3
    روی نماد سه خط افقی (☰) که در سمت راست بالای تصویر قرار دارد، بزن. بعد روی آیکون چرخدنده در پایین صفحهی نمایش بزن. با این کاروارد صفحهی تنظیمات برنامه‎ی اینستاگرام میشوی.
  4. 4
    به سمت پایین صفحه حرکت کن و روی Help (راهنما) بزن.
  5. 5
    روی Help Center (مرکز راهنمایی) بزن.
  6. 6
    روی گزینهی Managing Your Account (مدیریت حساب کاربری) بزن. این گزینه، دومین آیتم از بالای صفحه است.
  7. 7
    روی گزینهی Delete Your Account (حذف حساب کاربری) بزن. این گزینه، دومین آیتم از بالای صفحه است.
  8. 8
    روی
    تصویر با عنوان 1$
    که در کنار گزینهی "?How do I delete my account" (چگونه حساب کاربری خود را حذف کنم؟) قرار دارد، بزن.
    این کار باعث باز شدن زیر صفحهای با اطلاعات بیشتر، خواهد شد.
  9. 9
    روی گزینهی "the Delete Your Account page" (صفحهی حذف حساب کاربری) که با رنگ آبی مشخص شده است، بزن. این کار، مرحلهی اول از اقدامات لازم برای حذف همیشگی حساب کاربری است.
  10. 10
    وارد حساب کاربری اینستاگرام خود شو. نام کاربری (یا آدرس ایمیل) و سپس کلمهی عبور خودت را تایپ کن. سپس روی Log in (ورود) بزن.
  11. 11
    علت حذف حساب کاربریات را انتخاب کن. روی منوی کشویی بزن و گزینهای که علت حذف حساب کاربریات بوده است را انتخاب کن.
    • اگر دوست نداری علت حذف حساب کاربریات را ثبت کنی، گزینهی Something else (سایر علتها) را انتخاب کن.
  12. 12
    کلمهی عبور را دوباره وارد کن. کلمهی عبور خود را، یکبار دیگر به منظور تایید حذف همیشگی حساب کاربریات، در کادر مربوطه وارد کن.
  13. 13
    روی Permanently delete my account (حذف دایمی حساب کاربری من) بزن. با این کار پیغامی به منظور تایید انجام درخواستات، نمایش داده خواهد شد.
  14. 14
    روی OK بزن. حساب کاربری تو برای همیشه حذف شد.

روش 2 از 2:
حذف حساب کاربری اینستاگرام بر روی رایانه

  1. 1
    با استفاده از مرورگر وب، صفحهی https://help.instagram.com را باز کن.
    • یادت باشد که این نوع حذف حساب کاربری اینستاگرام، permanent (' حذف دائم) است. وقتیکه این کار را انجام دادی، دیگر به هیچکدام از عکسها، ویدئوها و حتی نامکاربریات دسترسی نخواهی داشت.
  2. 2
    روی گزینهی Managing Your Account (مدیریت حساب کاربری) کلیک کن.
  3. 3
    روی گزینهی Delete Your Account (حذف حساب کاربری) کلیک کن. این گزینه، دومین آیتم در صفحهی باز شده است.
  4. 4
    روی
    تصویر با عنوان 1$
    که درکنار "?How do I delete my account" (چگونه حساب کاربری خود را حذف کنم؟) قرار دارد، کلیک کن تا اطلاعات بیشتری روی صفحهی نمایش ظاهر شود.
  5. 5
    روی "Delete Your Account page" (صفحهی حذف حساب کاربری) که با رنگ آبی مشخص شده است، کلیک کن. این کار، مرحلهی اول از اقدامات لازم برای حذف همیشگی حساب کاربری است.
  6. 6
    وارد حساب کاربری اینستاگرام خود شو. نام کاربری (یا آدرس ایمیل) و کلمه عبور خودت را تایپ کن و سپس روی Log in (ورود) کلیک کن.
  7. 7
    علت حذف حساب کاربریات را انتخاب کن. روی منوی کشویی بزن و گزینهای که علت حذف حساب کاربریات بوده است را انتخاب کن.
    • اگر دوست نداری علت حذف حساب کاربریات را ثبت کنی، گزینهی Something else (سایر علتها) را انتخاب کن.
  8. 8
    کلمهی عبور را دوباره وارد کن. کلمهی عبور خود را، یکبار دیگر به منظور تایید حذف همیشگی حساب کاربریات، در کادر مربوطه وارد کن.
  9. 9
    روی Permanently delete my acconut (حذف دایمی حساب کاربری من) کلیک کن. با این کار پیغامی به منظور تایید انجام درخواست تو، نمایش داده خواهد شد.
  10. 10
    روی OK کلیک کن. حساب کاربری تو برای همیشه حذف شد.

نکات

  • یادت باشد قبل از حذف حساب کاربری خود، عکسها و ویدئوهایی که میخواهی نگهداری را، دانلود و ذخیره کنی.

هشدارها

  • نمی توانی حساب کاربریای را که حذف کرده ای، مجدداً فعال کنی. وقتی عمل حذف کردن را انجام میدهی، حساب کاربریات به طور کامل حذف شده و غیر قابل بازگشت خواهد بود.

مقالات مرتبط ویکی‌هاو

به حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیمبه حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیم
با استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیمبا استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیم
لپ‌تاپ را به مانیتور وصل کنیملپ‌تاپ را به مانیتور وصل کنیم
مقدار شارژ باتری ایرپاد را بررسی کنیممقدار شارژ باتری ایرپاد را بررسی کنیم
فایل‌های EXE را باز کنیمفایل‌های EXE را باز کنیم
گوگل کروم را دانلود و نصب کنیمگوگل کروم را دانلود و نصب کنیم
همه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیمهمه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیم
AdBlock را غیرفعال کنیمAdBlock را غیرفعال کنیم
مین‌روب بازی کنیممین‌روب بازی کنیم
به حساب واتس‌اپ افراد وارد شویمبه حساب واتس‌اپ افراد وارد شویم
پروفایل اسنپ‌چت را ببینیمپروفایل اسنپ‌چت را ببینیم
افراد را وادار کنیم به پیام ما جواب دهندافراد را وادار کنیم به پیام ما جواب دهند
افراد را به لیست دوستان‌مان در اسنپ‌چت اضافه کنیمافراد را به لیست دوستان‌مان در اسنپ‌چت اضافه کنیم
بفهمیم چه کسی در اسنپ‌چت آنلاین استبفهمیم چه کسی در اسنپ‌چت آنلاین است

در مورد ویکی‌هاو

کادر فنی ویکی‌هاو
به‌طور مشارکتی نوشته شده با همکاری:
این مقاله توسط تیم آموزش‌دیده‌ی ویراستاران و پژوهشگرانی که صحت و جامعیت آن را تأیید کرده‌اند، به‌طور مشارکتی نوشته شده است. تیم مدیریت محتوای ویکی‌هاو با دقت کار ویراستاران را زیر نظر دارد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مقالات طبق پژوهش‌های معتبر صحیح هستند و استانداردهای بالای کیفی ما را دارند.
از این صفحه ۲۷۵بار بازدید شده‌است.

آیا این مقاله کمکتان کرد؟