این ویکی‌هاو به تو یاد می‌دهد که چگونه آخرین نسخه‌ی سیستم‌عامل اندروید را نصب کنی. ساده‌ترین راه برای به‌روز‌رسانی اندروید، وصل شدن به وای‌فای و سپس استفاده از برنامه‌ی تنظیمات برای پیدا کردن گزینه‌ی به‌روز‌رسانی و انجام آن است. ممکن است بتوانی این کار را با استفاده از نرم‌افزار دسکتاپ کارخانه‌ی سازنده‌ی اندرویدت نیز انجام بدهی.

روش 1
روش 1 از 2:

با استفاده از برنامه‌ی تنظیمات

  1. 1
    مطمئن شو که دستگاه اندرویدت به وای‌فای وصل است. برای دانلود، نصب و به‌روز‌رسانی دستگاه اندروید، باید به وای‌فای متصل شوی و نه به اینترنت دیتای سیم‌کارت.
    • قبل از اینکه بخواهی دستگاه اندرویدت را به‌روز‌رسانی کنی، بسته به نوع دستگاه باید حداقل به اندازه‌ی مشخصی (مثلاً 50%) شارژ داشته باشی؛ شاید هم لازم باشد تا آن را به شارژ وصل کنی.
  2. 2
    تنظیمات اندروید را باز کن. انگشتت را روی صفحه‌‌نمایش دستگاه از بالا به پایین بکش و در گوشه‌ی سمت راست و بالای منوی کشویی نمایش داده شده، روی آیکون چرخ‌دنده‌ای شکل "Settings" (تنظیمات) بزن.
    • در بعضی از دستگاه‌های اندروید، برای نمایش منوی کشویی باید صفحه را با دو انگشت از بالا به پایین بکشی.
  3. 3
    به پایین صفحه برو و روی System بزن. این گزینه را می‌توانی در پایین صفحه‌ی Settings (تنظیمات) پیدا کنی.
    • در دستگاه‌های سامسونگ گلکسی، به‌جای انجام مرحله بالا باید روی Software update (به‌روزر‌سانی نرم‌افزار) بزنی.
  4. 4
    روی About phone (درباره‌ی گوشی) بزن. این گزینه تقریباً در پایین صفحه‌ی System قرار دارد.
    • اگر از دستگاه اندرویدی گوگل (مثل Pixel) استفاده می‌کنی، به‌جای مرحله‌‌ی بالا، باید روی Advanced (پیشرفته) بزنی.[۱]
    • در دستگاه‌های سامسونگ گلکسی، به‌جای مرحله‌ی بالا باید روی Download updates manually (دانلود به‌روز‌رسانی به‌صورت دستی) یا Download and install (دانلود و نصب) بزنی.
    • اگر از تبلت اندرویدی استفاده می‌کنی، به‌جای انجام مراحل بالا، باید روی About tablet (درباره‌ی تبلت) بزنی.
  5. 5
    روی گزینه‌ی Update (به‌روز‌رسانی) بزن. اسم این گزینه ممکن است بسته به دستگاه و نسخه‌ی اندرویدت متفاوت باشد ولی می‌توانی آن را در جایی در صفحه‌ی "About phone" (درباره‌ی گوشی) (یا اگر از دستگاه گلکسی سامسونگ استفاده می‌کنی در "Download updates manually" (دانلود دستی به‌روز‌رسانی‌ها)) پیدا کنی.
    • ممکن است لازم باشد ابتدا روی دکمه‌ی Check for updates (بررسی به‌روز‌رسانی‌ها) بزنی تا دستگاه نسخه‌های جدید را جستجو کند.
  6. 6
    دستورالعمل‌های روی صفحه‌نمایش را دنبال کن. بسته به اندرویدی که استفاده می‌کنی ممکن است از تو خواسته شود تا قبل از شروع نصب به‌روز‌رسانی، مواردی را روی صفحه دنبال کرده و انجام بدهی (مثل وارد کردن رمز عبور و تایید به‌روز‌رسانی).
  7. 7
    منتظر بمان تا به‌روز‌رسانی دستگاه انجام شود. ممکن است این کار نیم ساعت ساعت طول بکشد. بعد از اینکه به‌روز‌رسانی و ریستات دستگاه انجام شد، نسخه‌ی جدید سیستم‌عامل اندروید آماده است و می‌توانی آن را روی گوشی موبایلت نصب کنی.
روش 2
روش 2 از 2:

با استفاده از کامپیوتر

  1. 1
    نرم‌افزار دسکتاپ اندروید را دانلود کن. مراحل انجام این کار بسته به شرکت سازنده‌ی اندروید متفاوت است ولی معمولاً می‌توانی نرم‌افزار دسکتاپ را در بخش "Downloads" صفحه‌ی "Support" (پشتیبانی) شرکت سازنده پیدا کنی. دستورالعمل‌های دانلود نرم‌افزار دستگاه‌های رایج اندرویدی به شرح زیر است:
    • سامسونگصفحه‌ی وب Kies را باز کن، به پایین صفحه برو و روی KIES DOWNLOAD کلیک کن (در مک باید روی SMART SWITCH (کلید هوشمند) کلیک کنی).
    • ال‌جیصفحه‌ی LG PC Suite را باز کن، به پایین صفحه برو و روی سیستم‌عاملی که می‌خواهی نرم‌افزار را برای آن دانلود کنی، کلیک کن. (به عنوان مثال، ویندوز).
    • سونیصفحه‌ی دانلود Xperia Companion را باز کن، به پایین صفحه برو و روی Download for Windows (دانلود برای ویندوز) یا Download for Mac OS (دانلود برای مک) کلیک کن.
    • موتورولاصفحه‌ی وب Motorola Device Manager را باز کن، و سپس روی Download for Windows (دانلود برای ویندوز) یا Download for Mac OS (دانلود برای مک) کلیک کن.
  2. 2
    نرم‌افزار دسکتاپ را نصب کن. روی فایل نصب دانلود شده دوبار کلیک کن و دستورالعمل‌های صفحه‌نمایش را دنبال کن.
    • در مک، روی لوگوی نرم‌افزار کلیک کن و آن را داخل پوشه‌ی Applications (برنامه‌ها) بیانداز. همچنین شاید لازم باشد تا قبل از نصب برنامه نرم‌افزار را تائید کنی.
  3. 3
    فایل به‌روز‌رسانی را پیدا کن و آن را نصب کن. اگر شرکت سازنده‌ی اندروید دستگاهت، به‌روز‌رسانی جدیدی ارائه کند، معمولاً می‌توانی آن را در بخش "Downloads" صفحه‌ی "Support" (پشتیبانی) پیدا کنی. همچنین باید برای پیدا کردن فایل به‌روز‌رسانی مناسب، مدل و نوع دستگاه اندرویدت را وارد کنی.
    • معمولاً می‌توانی با کلیک روی اسم فایل به‌روز‌رسانی یا دکمه‌ی Download، آن را دانلود کنی.
    • اگر فایل به‌روز‌رسانی مناسب دستگاه اندرویدت را در این صفحه پیدا نکردی، به این معنی است که به‌روز‌رسانی جدیدی برای دستگاهت وجود ندارد.
  4. 4
    دستگاه اندرویدت را به کامپیوتر وصل کن. یک سر کابل شارژ USB را به دستگاه اندروید و سر دیگر آن را به کامپیوتر وصل کن.
    • در‌صورت استفاده از کامپیوتر مک، شاید لازم باشد یک مبدل USB 3.0 به USB-C برای کامپیوترت تهیه کنی تا بتوانی کابل شارژر را به کمک آن وصل کنی.
  5. 5
    نرم‌افزار دسکتاپ شرکت سازنده را باز کن. روی آیکون نرم‌افزار دسکتاپی که نصب کرده‌ای، دوبار کلیک کن.
  6. 6
    روی گزینه‌ی Update (به‌روز‌رسانی) کلیک کن. محل قرارگرفتن این گزینه ممکن است بسته به نرم‌افزاری که استفاده می‌کنی متفاوت باشد.
    • به عنوان مثال، در نرم‌افزار Samsung Kies، ابتدا باید روی منوی کشویی Tools (ابزار‌ها) و سپس روی Update (به‌روز‌رسانی) کلیک کنی.
  7. 7
    وقتی از تو خواسته شد، فایل به‌روز‌رسانی را انتخاب کن. روی فایل به‌روز‌رسانی که دانلود کرده بودی کلیک و آن را انتخاب کن. سپس برای تائید علمیات، روی Open (باز کردن) کلیک کن.
    • برای آنکه بتوانی فایل به‌روز‌رسانی را انتخاب کنی، باید ابتدا روی Choose file (انتخاب فایل) یا Browse (جستجو) کلیک کنی.
  8. 8
    دستورالعمل‌های روی صفحه‌نمایش را دنبال کن. روند نصب فایل بسته به مدل اندروید و نرم‌افزاری که استفاده می‌کنی، متفاوت خواهد بود، بنابراین دستورالعمل‌های روی صفحه‌نمایش را انجام بده تا به‌روز‌رسانی اندروید شروع شود.
    • تا موقعی که به‌روز‌رسانی به پایان نرسیده است، دستگاهت را از کامپیوترت جدا نکن.

نکات

  • بهتر است همیشته قبل از نصب یک به‌روز‌رسانی جدید، یک نسخه‌ی پشتیبان از اطلاعات دستگاه اندرویدت تهیه کنی.

هشدارها

  • همه‌ی اندروید‌ها نسخه‌ی مشابه یک سیستم‌عامل را به‌صورت هم‌زمان دریافت نمی‌کنند. اگر اندروید‌های شرکت‌های سازنده دیگر از یک به‌روز‌رسانی پشتیبانی می‌کنند که مدل دستگاه تو در حال حاضر آن را پشتیبانی نمی‌کند، فقط صبور باش.

مقالات مرتبط ویکی‌هاو

با استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیمبا استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیم
به فایل‌های PDF عکس اضافه کنیمبه فایل‌های PDF عکس اضافه کنیم
از اینستاگرام موزیک دانلود کنیمدانلود آهنگ از اینستاگرام
همه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیمهمه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیم
افراد را وادار کنیم به پیام ما جواب دهندافراد را وادار کنیم به پیام ما جواب دهند
در فایل‌های PDF تایپ کنیمدر فایل‌های PDF تایپ کنیم
به صورت خصوصی تماس بگیریمبه صورت خصوصی تماس بگیریم
فایل‌های EXE را باز کنیمفایل‌های EXE را باز کنیم
ایمیل های قدیمی را در Gmail‌ پیدا کنیمایمیل های قدیمی را در Gmail‌ پیدا کنیم
مین‌روب بازی کنیممین‌روب بازی کنیم
به حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیمبه حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیم
به حساب واتس‌اپ افراد وارد شویمبه حساب واتس‌اپ افراد وارد شویم
در اینستاگرام روی عکس‌ها آهنگ بگذاریمدر اینستاگرام روی عکس‌ها آهنگ بگذاریم
صدای گوشی آیفون را زیاد کنیمصدای گوشی آیفون را زیاد کنیم

در مورد ویکی‌هاو

کادر فنی ویکی‌هاو
به‌طور مشارکتی نوشته شده با همکاری:
نویسنده‌ی عضو ویکی‌هاو
این مقاله توسط تیم آموزش‌دیده‌ی ویراستاران و پژوهشگرانی که صحت و جامعیت آن را تأیید کرده‌اند، به‌طور مشارکتی نوشته شده است. تیم مدیریت محتوای ویکی‌هاو با دقت کار ویراستاران را زیر نظر دارد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مقالات طبق پژوهش‌های معتبر صحیح هستند و استانداردهای بالای کیفی ما را دارند. این مقاله ۲٬۱۱۴بار مشاهده شده است.
از این صفحه ۲٬۱۱۴بار بازدید شده‌است.

آیا این مقاله کمکتان کرد؟