این ویکی‌هاو به تو یاد می‌دهد که چگونه پنجره‌ی "incognito" (ناشناس) مرورگر را فعال کنی و بتوانی جستجویت را بدون ذخیره شدن تاریخچه‌ی آن انجام بدهی. تقریباً در همه‌ی مرورگر‌های جدید، نوعی حالت incognito (ناشناس) هم در کامپیوتر‌ و هم در موبایل تعبیه شده است. اگر مدیر شبکه حالت incognito (ناشناس) را غیر‌فعال کرده باشد، نمی‌توانی آن را فعال کنی (یا گزینه‌ای برای فعال کردن آن پیدا کنی).

روش 1
روش 1 از 9:

مرورگر کروم در کامپیوتر‌

  1. 1
    گوگل کروم را باز کن. روی آیکون گوگل کروم که به‌شکل یک کره‌ی قرمز، زرد، سبز و آبی است کلیک کن.
  2. 2
    روی کلیک کن. این دکمه دقیقاً زیر علامت X و در گوشه‌ی سمت راست، بالای پنجره‌ی کروم قرار گرفته است.
  3. 3
    روی New incognito window (پنجره‌ی ناشناس جدید) کلیک کن. این گزینه در بالای منوی کشویی قرار دارد. با کلیک کردن روی این گزینه، یک پنجره‌‌ی جدید در حالت incognito (ناشناس) در مرورگر کروم باز می‌شود.
    • اگر این گزینه را نمی‌بینی، احتمالاً حالت incognito (ناشناس) در مرورگر کروم تو محدود شده است.
    • به‌محض بستن زبانه‌ی incognito (ناشناس)، تاریخچه‌‌ی همه‎‌ی دانلود‌ها و بازدید‌های خصوصی انجام شده، از مرورگر پاک می‌شود.
  4. 4
    از کلید‌های میان‌بر استفاده کن. می‌توانی با فشار دادن کلید‌های Ctrl+ Shift+N (در ویندوز) یا Command+ Shift+N (در مک) هر‌زمان که خواستی، پنجره‌ی incognito (ناشناس) مرورگر کروم را فعال کنی.
روش 2
روش 2 از 9:

مرورگر کروم در موبایل

  1. 1
  2. 2
    روی بزن. این گزینه در گوشه‌ی سمت راست و بالای صفحه‌ قرار دارد.
  3. 3
    روی New Incognito Tab (زبانه‌ی ناشناس جدید) بزن. با انجام این کار یک پنجره‌ی جدید incognito (ناشناس) باز می‌شود که از ذخیره شدن تاریخچه‌ی مرورگر جلوگیری می‌کند. وقتی این پنجره را ببندی، تاریخچه‌ی تمام بازدید‌ها و دانلود‌های انجام شده در کروم پاک خواهد شد.
    • پنجره‌ی incognito (ناشناس) شمای رنگی تیره‌تری نسبت به زبانه‌ی استاندارد دارد.
    • می‌توانی با زدن روی مربع شماره‌بندی شده که در بالای صفحه قرار دارد و کشیدن آن به سمت راست یا چپ، بین پنجره‌های معمولی و ناشناس کروم جابجا شوی.
روش 3
روش 3 از 9:

مرورگر فایرفاکس در کامپیوتر‌های رومیزی

  1. 1
    مرورگر فایرفاکس را باز کن. روی آیکون فایرفاکس که به‌شکل یک کره‌ی آبی با یک روباه نارنجی رنگ پیچیده شده دور آن است یک یا دوبار کلیک کن.
  2. 2
    روی کلیک کن. این دکمه را می‌توانی در گوشه‌ی سمت راست و بالای پنجره‌ی فایرفاکس پیدا کنی. با انجام این کار یک منوی کشویی نمایش داده می‌شود.
  3. 3
    روی New Private Window (پنجره‌ی خصوصی جدید) کلیک کن. با انجام این کار یک پنجره‌ی خصوصی جدید داخل مرورگر باز می‌شود که می‌توانی با استفاده از آن بدون اینکه تاریخچه‌ی جستجویت ذخیره شود در اینترنت جستجو یا فایلی را دانلود کنی.
  4. 4
    از کلید‌های میان‌بر استفاده کن. می‌توانی با فشاردادن کلید‌های Ctrl+ Shift+P (در ویندوز) یا Command+ Shift+P (در مک)، یک پنجره‌ی خصوصی جدید در مرورگر فایرفاکس باز کنی.
روش 4
روش 4 از 9:

مرورگر فایرفاکس در آیفون

  1. 1
    برنامه‌ی فایرفاکس را باز کن. روی آیکون برنامه‌ی فایرفاکس که به‌شکل یک کره‌ی آبی با یک روباه نارنجی رنگ پیچیده شده دور آن است بزن.
  2. 2
    روی آیکون "Tabs" (زبانه‌ها) بزن. این آیکون مربع شکل که تعداد زبانه‌های باز، داخل آن نوشته شده است در پایین صفحه قرار دارد. با انجام این کار لیستی از زبانه‌های باز نمایش داده می‌شود.
  3. 3
    روی آیکونی که به‌شکل یک نقاب است بزن. این آیکون در گوشه‌ی سمت چپ و پایین صفحه‌ قرار دارد. با زدن روی آن، نقاب به رنگ بنفش در می‌آید و به این معنی است که حالا در حالت ناشناس و خصوصی قرار داری.
  4. 4
    روی کلیک کن. این علامت در گوشه‌ی سمت راست و پایین صفحه قرار دارد. با انجام این کار یک زبانه‌ی جدید در حالت خصوصی باز می‌شود. تا وقتی‌ که از این زبانه استفاده می‌کنی، تاریخچه‌ی جستجو‌هایت ذخیره نخواهد شد.
    • برای برگشتن به حالت معمولی می‌توانی روی مربعی که تعداد زبانه‌های باز داخل آن نوشته شده است بزنی و با زدن روی آیکون نقاب بنفش، حالت خصوصی را خاموش کنی.
    • با بستن برنامه‌ی فایرفاکس، همه‌ی زبانه‌های باز خصوصی بسته و حذف می‌شوند.
روش 5
روش 5 از 9:

مرورگر فایرفاکس در اندروید

  1. 1
    برنامه‌ی فایرفاکس را باز کن. روی آیکون برنامه‌ی فایرفاکس که به‌شکل یک کره‌ی آبی با یک روباه نارنجی رنگ پیچیده شده دور آن است بزن.
  2. 2
    روی بزن. این دکمه در گوشه‌ی سمت راست و بالای صفحه‌ قرار دارد. با انجام این کار یک منوی کشویی نمایش داده می‌شود.
  3. 3
    روی New private tab (زبانه‌ی خصوصی جدید) بزن. این گزینه تقریباً در بالای منوی کشویی قرار دارد. با انجام این کار یک پنجره‌ی جدید در حالت خصوصی باز می‌شود. تا موقعی‌ که از این زبانه استفاده می‌کنی، تاریخچه‌ی جستجو‌هایت ذخیره نمی‌شود.
    • می‌توانی با زدن روی مربع‌ اعداد در گوشه‌ی سمت راست صفحه‌ و بعد زدن روی آیکون کلاه در گوشه‌ی سمت چپ و بالای صفحه به حالت معمولی برگردی.
روش 6
روش 6 از 9:

مرورگر مایکروسافت اج

  1. 1
    مرورگر مایکروسافت اج را باز کن. روی آیکون این برنامه که به‌شکل یک "e" سفید با پس‌زمینه‌ی آبی تیره است (یا یک "e" به رنگ آبی تیره است) یک یا دوبار کلیک کن.
  2. 2
    روی کلیک کن. این گزینه در گوشه‌ی بالا و سمت راست پنجره‌ی مرورگر قرار دارد. با انجام این کار یک منوی کشویی نمایش داده می‌شود.
  3. 3
    روی New InPrivate Window (پنجره‌ی جدید در حالت خصوصی) کلیک کن. این گزینه را می‌توانی در بالای منوی کشویی مشاهده کنی. با کلیک روی این گزینه یک پنجره‌ی جدید در مرورگر باز می‌شود که می‌توانی با استفاده از آن بدون اینکه تاریخچه‌ی جستجویت در مایکروسافت اج ذخیره شود در اینترنت جستجو یا فایلی را دانلود کنی.
    • با بستن پنجره‌ی InPrivate (در حالت خصوصی) به حالت معمولی برگردانده می‌شوی.
  4. 4
    از کلید‌های میان‌بر استفاده کن. کلید‌های Ctrl و Shift را فشار بده و روی P بزن تا هروقت برنامه‌ی مایکروسافت اج را باز می‌کنی، در حالت خصوصی باز شود.
روش 7
روش 7 از 9:

مرورگر اینترنت اکسپلورر

  1. 1
    برنامه‌ی اینترنت اکسپلورر را باز کن. روی آیکون مرورگر اینترنت اکسپلورر که به‌شکل یک "e" به رنگ آبی کم‌رنگ است بزن.
  2. 2
    تنظیمات را باز کن. روی آیکون چرخ‌دنده‌ای شکل که در گوشه‌ی سمت راست و بالای پنجره‌ی اینترنت اکسپلورر قرار دارد کلیک کن. با انجام این کار یک منوی کشویی باز می‌شود.
  3. 3
    گزینه‌ی Safety (امنیت) را انتخاب کن. این گزینه را می‌توانی در قسمت بالای منوی کشویی مشاهده کنی. با انجام این کار یک پنجره جدید نمایش داده می‌شود.
  4. 4
    روی InPrivate Browsing (مرور کردن در حالت خصوصی) کلیک کن. این گزینه در قسمت بالای منوی Safety (امنیت) قرار دارد. با انجام این کار، پنجره‌ی مرورگر اینترنت اکسپلورر در حالت InPrivate Browsing (مرور در حالت خصوصی) باز می‌شود و می‌توانی با استفاده از آن بدون اینکه تاریخچه‌ی جستجویت یا گزارش فایل‌های بارگیری شده‌ات ذخیره شود در اینترنت جستجو کنی.
    • با خارج شدن از حالت InPrivate Browsing (مرور در حالت خصوصی)، به حالت معمولی برگردانده می‎‌شوی.
  5. 5
    از کلید‌های میان‌بر استفاده کن. کلید‌های Ctrl و Shift را فشار بده و روی کلید P بزن تا هروقت برنامه‌ی اینترنت اکسپلورر را باز می‌کنی، در حالت خصوصی باز شود.
روش 8
روش 8 از 9:

مرورگر سافاری در کامپیوتر دسکتاپ

  1. 1
    مرورگر سافاری را باز کن. در نوار داک مک روی آیکون مرورگر سافاری که به‌شکل یک قطب‌نمای آبی رنگ است کلیک کن.
  2. 2
    روی File کلیک کن. این گزینه در گوشه‌ی سمت چپ صفحه قرار دارد. با انجام این کار یک منوی کشویی نمایش داده می‌شود.
  3. 3
    روی New Private Window (پنجره‌ی خصوصی جدید) کلیک کن. با انجام این کار نسخه‌ی incognito (ناشناس) مرورگر سافاری باز می‌شود که تاریخچه‌ی صفحات بازدید شده و فایل‌های دانلود شده در آن ذخیره نمی‌شود.
    • پنجره‌ی خصوصی سافاری شمای رنگی تیره‌تری نسبت به پنجره‌ی استاندارد دارد.
  4. 4
    از کلید‌های میان‌بر استفاده کن. می‌توانی وقتی‌که مرورگر سافاری باز است، کلید‌های Command+ Shift+N را فشار بدهی تا یک پنجره‌ی جدید با حالت خصوصی باز شود.
روش 9
روش 9 از 9:

مرورگر سافاری در موبایل

  1. 1
    مرورگر سافاری را باز کن. روی آیکون برنامه‌ی مرورگر سافاری که به‌شکل یک قطب‌نمای آبی رنگ با پس‌زمینه‌ی سفید است بزن.
  2. 2
    روی دکمه‌ای که به‌شکل دو کادر مربع شکل روی هم است بزن. این آیکون در گوشه‌ی سمت راست و پایین صفحه قرار دارد.
  3. 3
    روی Private (خصوصی) بزن. این گزینه در گوشه‌ی سمت چپ و پایین صفحه‌ قرار دارد.
  4. 4
    روی + بزن. این گزینه در پایین صفحه‌ قرار دارد. با انجام این کار یک پنجره‌ی جدید در حالت Private (خصوصی) باز می‌شود و با استفاده از آن تاریخچه‌ی جستجو‌هایت در مرورگر سافاری ذخیره نمی‌شود.
    • برای برگشتن به حالت معمولی مرورگر روی همان آیکون کادر‌های مربع شکل روی هم زده، دوباره روی Private (خصوصی) بزن و بعد روی Done (اتمام) بزن.
    • بستن مرورگر سافاری باعث بسته شدن حالت Private (خصوصی) نمی‌شود. برای بستن هر‌کدام از صفحه‌های وب خصوصی باید آن را به سمت چپ بکشی تا بسته شود.

نکات

  • از آنجایی که حالت Incognito (ناشناس) کوکی‌ها و کلمه‌های عبور را ذخیره نمی‌کند، استفاده از این حالت برای مواقعی که بخواهی دو حساب کاربری متفاوت (مثال Gmail یا فیسبوک) را همزمان باز کنی مناسب است.

هشدارها

  • جستجو در حالت incognito (ناشناس) از مشاهده‌ی تاریخچه جستجو‌ها توسط کارفرا، تامین کننده خدمات اینترنتی و یا برنامه‌های جاسوسی و امنیتی که روی کامپیوترت نصب شده است جلوگیری نمی‌کند.

مقالات مرتبط ویکی‌هاو

با استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیمبا استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیم
در HTML یک فاصله ایجاد کنیم
اندازه‌ی یک فایل JPEG را تغییر بدهیمچگونه اندازه‌ی یک فایل JPEG را تغییر بدهیم
پروفایل اسنپ‌چت را ببینیمپروفایل اسنپ‌چت را ببینیم
در Command Prompt پوشه‌ی فعال را تغییر دهیمدر Command Prompt پوشه‌ی فعال را تغییر دهیم
افراد را وادار کنیم به پیام ما جواب دهندافراد را وادار کنیم به پیام ما جواب دهند
از اینستاگرام موزیک دانلود کنیمدانلود آهنگ از اینستاگرام
به فایل‌های PDF عکس اضافه کنیمبه فایل‌های PDF عکس اضافه کنیم
به صورت خصوصی تماس بگیریمبه صورت خصوصی تماس بگیریم
در فایل‌های PDF تایپ کنیمدر فایل‌های PDF تایپ کنیم
همه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیمهمه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیم
از اینستاگرام خارج شویماز اینستاگرام خارج شویم
صدای گوشی آیفون را زیاد کنیمصدای گوشی آیفون را زیاد کنیم
به حساب واتس‌اپ افراد وارد شویمبه حساب واتس‌اپ افراد وارد شویم

در مورد ویکی‌هاو

کادر فنی ویکی‌هاو
به‌طور مشارکتی نوشته شده با همکاری:
نویسنده‌ی عضو ویکی‌هاو
این مقاله توسط تیم آموزش‌دیده‌ی ویراستاران و پژوهشگرانی که صحت و جامعیت آن را تأیید کرده‌اند، به‌طور مشارکتی نوشته شده است. تیم مدیریت محتوای ویکی‌هاو با دقت کار ویراستاران را زیر نظر دارد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مقالات طبق پژوهش‌های معتبر صحیح هستند و استانداردهای بالای کیفی ما را دارند. این مقاله ۳٬۲۱۰بار مشاهده شده است.
از این صفحه ۳٬۲۱۰بار بازدید شده‌است.

آیا این مقاله کمکتان کرد؟