آیفون تو اطلاعات زیادی را درباره‌ی آنچه که انجام می‌دهی ذخیره می‌کند. این کار معمولاً برای راحت‌تر کردن کار‌ها انجام می‌شود، به عنوان مثال ثبت وب‌سایت‌هایی که قبلاً بازدید کرده‌ای یا پیدا کردن تماسی که آن را از دست داده‌ای. اگر نگران این هستی که کسی چیزی را که نباید، ببیند می‌توانی تاریخچه‌ی سرویس‌ها و برنامه‌های مختلف و یا حتی همه‌‌ی اطلاعات و داده‌های آیفونت را به‌طور‌کلی پاک کنی.

روش 1
روش 1 از 7:

تاریخچه‌ی جستجوی مرورگر سافاری

  1. 1
    آیکون () (تنظیمات) را باز کن. برای پاک کردن تاریخچه‌ی مرورگر سافاری باید به‌جای استفاده از برنامه‌ی سافاری از تنظیمات استفاده کنی. اگر‌چه از مرورگر سافاری هم می‌توانی تاریخچه‌ی جست‌و‌جوی مرورگرت را پاک کنی ولی با این روش کوکی‌ها و اطلاعات مربوط به پر کردن خودکار فرم‌ها مثل نام‌های کاربری و کلمات ورود پاک نمی‌شوند. پاک کردن تاریخچه‌ از طریق تنظیمات، باعث می‌شود همه‌ی اطلاعات حذف شود.
  2. 2
    به پایین صفحه برو و روی "Safari" بزن. این برناإمه باید در پنجمین گروه گزینه‌ها قرار داشته باشد.
  3. 3
    داخل منوی سافاری، به پایین صفحه برو و روی "Clear History and Website Data" (تاریخچه‌ و اطلاعات وب‌سایت را پاک کن) کلیک کن. پیغامی برای تائید نمایش داده می‌شود.
    • اگر این دکمه به رنگ خاکستری کم‌رنگ است، باید محدودیت‌های وب‌سایت‌ را غیر فعال کنی. به منوی Settings (تنظیمات) برگرد و به قسمت "Restrictions" (محدودیت‌ها) برو. رمز عبور مربوط به این قسمت را وارد کن و روی "Websites" (وب‌سایت‌ها) بزن. گزینه‌ی "All Websites" (تمام وب‌سایت‌ها) را انتخاب کن تا اجازه‌ی پاک کردن همه‌ی تاریخچه‌‌ها را داشته باشی. اگر رمز عبور بخش محدودیت‌ها را نداشته باشی، امکان پاک کردن تاریخچه‌‌ها را نخواهی داشت.[۱]
  4. 4
    حذف تاریخچه را تائید کن. تمام اطلاعات صفحه‌هایی که بازدید کرده‌ای، کوکی‌ها، cash (حافظه‌ی پنهان موقت) و اطلاعات مربوط به پر کردن خودکار فرم‌ها پاک خواهند شد. با این کار تاریخچه‌ی جستجوی مرورگر Safari سایر دستگاه‌هایی که از طریق آی‌کلاد به حساب کاربری تو وارد شده‌اند نیز پاک می‌شوند.
روش 2
روش 2 از 7:

تاریخچه‌ی جستجوی مرورگر کروم

  1. 1
    برنامه‌ی کروم را باز کن. اگر از برنامه‌ی کروم در گوشی آیفون استفاده می‌کنی می‌توانی تاریخچه‌ی بازدیدهایت را از طریق برنامه‌ی کروم ‌پاک کنی.
  2. 2
    روی دکمه‌ی منو‌ی (⋮) بزن و سپس گزینه‌ی "Settings" (تنظیمات) را انتخاب کن. برای دیدن این گزینه باید به پایین صفحه بروی.
  3. 3
    روی گزینه‌ی "Privacy" (حریم خصوصی) بزن. یک منوی جدید با تعدادی گزینه‌ی reset (تنظیم مجدد) نمایش داده می‌شود.
  4. 4
    روی "Clear Browsing History" (تاریخچه‌ی جستجوی مرورگر را پاک کن) بزن. سیستم از تو می‌خواهد تا عملیات پاک کردن تاریخچه را تائید کنی.
  5. 5
    روی "Clear All" (همه چیز را پاک کن) بزن تا تمام اطلاعات جستجوی مرورگر پاک شود. با این کار تاریخچه، cash (حافظه‌ی پنهان موقت)، اطلاعات وب‌سایت‌ها و کوکی‌ها به‌طور کامل پاک می‌شود.
  6. 6
    روی "Clear Saved Autofill Form Data" ( پاک کردن اطلاعات مربوط به پر کردن خودکار فرم‌ها) بزن تا اطلاعات تکمیل خودکار فرم‌ها پاک شود. این کار اطلاعاتی که هنگام پرکردن فیلد‌های متنی به صورت خودکار پیشنهاد می‌شود را پاک می‌کند.
روش 3
روش 3 از 7:

تاریخچه‌ی تماس‌

  1. 1
    برنامه‌ی تماس تلفنی () را باز کن. می‌توانی تاریخچه‌ی تماس‌هایت را پاک کنی تا آن‌ها در لیست تماس‌های اخیر نمایش داده نشوند.
  2. 2
    روی بخش "Recents" (تماس‌های اخیر) بزن. با این کار لیست تماس‌هایی که اخیراً برقرار شده (تماس‌های ورودی و خروجی) نمایش داده می‌شود.
  3. 3
    روی "Edit" (ویرایش) در بالا و گوشه‌ی سمت راست صفحه بزن. علامت منهای قرمز رنگی در کنار هر‌یک از تماس‌ها نمایش داده می‌شود.
  4. 4
  5. 5
    روی "Clear" (پاک کردن) بزن تا همه‌ی داده‌ها به‌صورت یکجا حذف شوند. اگر می‌خواهی تمام لیست را یکجا حذف کنی، روی "Clear" (پاک کردن) در بالا و گوشه‌ی سمت راست بزن. این آیتم وقتی نمایش داده می‌شود که روی "Edit" (ویرایش) بزنی. با این کار همه‌ی تماس‌های موجود در لیست تماس‌های اخیر پاک می‌شوند.
روش 4
روش 4 از 7:

تاریخچه‌ی پیام رسان آی‌مسیج

  1. 1
    برنامه‌ی پیام‌رسان() را باز کن. ‌می‌توانی پیام‌های متنی بین خودت و دیگران را از طریق خود برنامه‌ی پیام‌رسان پاک کنی.
  2. 2
    روی دکمه‌ی "Edit" (ویرایش) بزن. این دکمه‌ را می‌توانی در گوشه‌ی سمت چپ و بالای صفحه‌ی نمایش پیدا کنی.
  3. 3
    مکالمه‌‌ای که می‌خواهی پاک کنی را انتخاب کن. برای پاک کردن هر‌یک از مکالمه‌ها‌، می‌توانی جعبه‌ی چک‌باکس کنار آن مکالمه را تیک بزنی. همچنین می‌توانی بیش از یک مکالمه را انتخاب کنی.
  4. 4
    بعد از انتخاب مکالمه‌های مورد‌نظرت، روی "Delete" (حذف) بزن. با این کار همه‌ی مکالمه‌های انتخاب شده، بدون گرفتن تائید دوباره، پاک می‌شوند.
  5. 5
    تنظیمات تاریخچه‌ی پیام‌هایت را تغییر بده. برنامه‌ی پیام‌رسان به‌صورت پیش‌فرض همه‌ی پیغام‌های تو را تا ابد ذخیره‌ می‌کند. می‌توانی تنظیمات ذخیره‌سازی را طوری تغییر بدهی که آن‌ها را به مدت یک‌سال یا 30 روز ذخیره کند. با این کار فضای بیشتر آزاد شده و از انباشته شدن پیام‌‌ها هم جلوگیری می‌شود.
    • گزینه‌ی Settings (تنظیمات) را باز کن.
    • "Messages" (پیام‌ها) را انتخاب کن.
    • روی "Keep Messages" (ذخیره‌سازی پیام‌ها) بزن.
    • مدت زمانی که می‌خواهی پیام‌ها ذخیره شوند را انتخاب کن. این کار باعث پاک شدن اتوماتیک پیام‌های قدیمی‌تر می‌شود.
روش 5
روش 5 از 7:

تاریخچه‌ی صفحه‌ کلید

  1. 1
    برنامه‌ی Settings () (تنظیمات) را باز کن. اگر می‌خواهی از شر کلماتی که به‌طور اتوماتیک در لغت‌نامه‌ی موبایلت ذخیره شده‌اند راحت شوی، می‌توانی این کار را از طریق برنامه‌ی تنظیمات انجام بدهی.
  2. 2
  3. 3
    به پایین صفحه برو و روی "Reset" (تنظیمات مجدد) بزن. گزینه‌های متعددی برای تنظیم مجدد نمایش داده می‌شود.
  4. 4
    روی "Reset Keyboard Dictionary" (تنظیم مجدد لغت‌نامه‌ی صفحه‌کلید) بزن. با زدن روی این گزینه، از تو خواسته می‌شود تا درخواست خودت را تائید کنی. با این کار تمام لغت‌های شخصی و سفارشی ذخیره‌شده حذف می‌شوند.
روش 6
روش 6 از 7:

برنامه‌ی جستجوی گوگل

  1. 1
    برنامه‌ی گوگل را باز کن. اگر از برنامه‌ی گوگل برای جستجو استفاده می‌کنی، می‌توانی تاریخچه‌ی جستجو‌هایی که انجام داده‌ای را از طریق همین برنامه پاک کنی.
  2. 2
    روی آیکون چرخ‌دنده‌ای شکل در گوشه‌ی سمت چپ و بالای صفحه‌ی نمایش کلیک کن. با این کار منوی Settings (تنظیمات) باز می‌شود.
  3. 3
    به پایین صفحه برو و روی گزینه‌ی "Privacy" (حریم خصوصی) بزن. با این کار حساب‌های کاربری فعالت را می‌بینی.
  4. 4
    روی گزینه‌ی "Browsing" (جستجو) بزن. بخش "History" (تاریخچه) در بالای صفحه‌ نمایش داده می‌شود.
  5. 5
    برای پاک کردن تاریخچه‌ی جستجو، روی "Clear on-device history" (تاریخچه‌ی دستگاه را پاک کن) بزن. در جریان باش که این کار فقط تاریخچه‌ی جستجوی همین برنامه را پاک می‌کند. جستجو‌های انجام شده در حساب کاربری فعال گوگل کماکان ذخیره خواهند شد.
روش 7
روش 7 از 7:

پاک کردن تمام اطلاعات

  1. 1
    زمانی که می‌خواهی تمام اطلاعات روی آیفونت را پاک کنی، از این گزینه استفاده کن. این گزینه کل تاریخچه و اطلاعات روی آیفونت را حذف می‌کند و از تو می‌خواهد تا پس از تمام شدن این پروسه، تمام تنظیمات را از ابتدا انجام بدهی.
  2. 2
    برنامه‌ی Settings () (تنظیمات) را باز کن. اگر از پاک شدن همه‌ی اطلاعات روی آیفونت مطمئن هستی، برنامه‌ی Settings (تنظیمات) را باز کن.
  3. 3
  4. 4
    به پایین صفحه برو و روی "Reset" (تنظیم مجدد) بزن. با این کار، گزینه‌های ریست دستگاه تو نمایش داده‌ می‌شوند.
  5. 5
    روی "Erase All Content and Settings" (تمام محتویات و تنظیمات را پاک کن) بزن. برای انجام این کار مجدداً از تو خواسته می‌شود که عملیات را تایید کنی.
  6. 6
    منتظر بمان تا آیفونت ریست شود. انجام این کار کمی وقت‌گیر است.
  7. 7
    آیفونت را تنظیم کن. وقتی پروسه‌ی ریست کردن تمام شد، به بخش تنظیم اولیه آیفون هدایت می‌شوی. می‌توانی آیفونت را مثل یک دستگاه جدید تنظیم کنی یا نسخه‌ی پشتیبانی که قبلاً تهیه کرده بودی را به‌وسیله‌ی iTunes (آی‌تیونز) یا iCloud (‌آی‌کلود) بازیابی کنی.

مقالات مرتبط ویکی‌هاو

با استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیمبا استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیم
به فایل‌های PDF عکس اضافه کنیمبه فایل‌های PDF عکس اضافه کنیم
از اینستاگرام موزیک دانلود کنیمدانلود آهنگ از اینستاگرام
همه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیمهمه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیم
افراد را وادار کنیم به پیام ما جواب دهندافراد را وادار کنیم به پیام ما جواب دهند
در فایل‌های PDF تایپ کنیمدر فایل‌های PDF تایپ کنیم
به صورت خصوصی تماس بگیریمبه صورت خصوصی تماس بگیریم
فایل‌های EXE را باز کنیمفایل‌های EXE را باز کنیم
ایمیل های قدیمی را در Gmail‌ پیدا کنیمایمیل های قدیمی را در Gmail‌ پیدا کنیم
مین‌روب بازی کنیممین‌روب بازی کنیم
به حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیمبه حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیم
به حساب واتس‌اپ افراد وارد شویمبه حساب واتس‌اپ افراد وارد شویم
در اینستاگرام روی عکس‌ها آهنگ بگذاریمدر اینستاگرام روی عکس‌ها آهنگ بگذاریم
صدای گوشی آیفون را زیاد کنیمصدای گوشی آیفون را زیاد کنیم

در مورد ویکی‌هاو

کادر فنی ویکی‌هاو
به‌طور مشارکتی نوشته شده با همکاری:
نویسنده‌ی عضو ویکی‌هاو
این مقاله توسط تیم آموزش‌دیده‌ی ویراستاران و پژوهشگرانی که صحت و جامعیت آن را تأیید کرده‌اند، به‌طور مشارکتی نوشته شده است. تیم مدیریت محتوای ویکی‌هاو با دقت کار ویراستاران را زیر نظر دارد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مقالات طبق پژوهش‌های معتبر صحیح هستند و استانداردهای بالای کیفی ما را دارند. این مقاله ۱٬۷۸۵بار مشاهده شده است.
از این صفحه ۱٬۷۸۵بار بازدید شده‌است.

آیا این مقاله کمکتان کرد؟