اگر در تماس با شخصی در واتس‌اپ مشکل داری، ممکن است او تو را بلاک کرده باشد. در حالی که هیچ راه مطمئنی برای این که بفهمی بلاک شده‌ای، وجود ندارد - واتس‌اپ برای رعایت حریم خصوصی افراد، این موضوع را از قصد مبهم ساخته است - چندین نشانه وجود دارد که می‌تواند شک تو را به یقین تبدیل کند.

مراحل

  1. 1
    واتس‌اپ را باز کن.
  2. 2
    روی "Contacts" (مخاطبین) بزن. در اندروید، این بخش با متن سفید در سمت چپ بالای صفحه قرار دارد. در آیفون، "Contacts" (مخاطبین) یک نماد خاکستری در مرکز پایین صفحه‌ی شماست.
  3. 3
    به پروفایل کاربری برو که احتمال می‌دهی تو را بلاک کرده باشد.
  4. 4
    به دنبال "status" (وضعیت) کاربر باش. اگر هیچ وضعیتی مانند "online" (آنلاین) یا "available" (در دسترس) در زیر نام مخاطب وجود نداشت، ممکن است تو را بلاک کرده باشد.
  5. 5
    روی نام مخاطبی که ممکن است تو را بلاک کرده باشد بزن.
    • برای دستیابی به پنجره چت در آیفون، روی "Send Message" (ارسال پیام) در پایین صفحه بزن.
  6. 6
    دنبال زمان "last seen" (آخرین بازدید) بگرد. این بخش در قسمت بالای پنجره‌ی چت با متن خاکستری و زیر نام کاربر ظاهر می‌شود. اگر "last seen" (آخرین بازدید) را نمی‌توانی ببینی، این نشانه‌ی دیگری است که احتمالا بلاک شده‌ای.
  7. 7
    به دنبال دو تیک باش. وقتی پیامی را برای مخاطب ارسال می‌کنی، یک تیک آبی تکی سمت چپ ساعت در هر کادر ظاهر خواهد شد به معنای این‌که پیام به سرور ارسال شده است. وقتی گیرنده پیام را بخواند، تیک دوم هم ظاهر می‌شود. اگر آخرین پیام‌ها به کاربری که فکر می‌کنی بلاکت کرده‌است، فقط یک تیک می‌خورد و هرگز دو تیک نمی‌خورد، ممکن است بلاک شده باشی.
    • تیک‌ها به تنهایی شاخص قطعی نیستند. ظاهر نشدن تیک دوم می‌تواند به معنای نداشتن اتصال اینترنت آن‌ها نیز باشد. اما اگر تیک دوم پس از مدت زمان طولانی ظاهر نشده و نشانه‌های دیگری نیز وجود دارد، احتمالاً بلاک شده‌ای.
  8. 8
    روی پروفایل کاربر بزن. یعنی روی نام کاربر در بالای پنجره‌ی چت بزن.
  9. 9
    به دنبال تغییرات پروفایل باش. وقتی در واتس‌اپ بلاک شده باشی، پروفایل کاربر هیچ وقت برایت تغییر نمی‌کند. اگر به دلیلی فکر می‌کنی که کاربر موردنظر تغییراتی در پروفایل خود ایجاد کرده است، مثلاً تصویر پروفایلش را تغییر داده، اما تو نمی‌توانی آن را ببینی، ممکن است بلاک شده باشی.
  10. 10
    خودت نتیجه‌گیری کن. اگر بیش از یکی از این نشانه‌ها را دیده‌ای، پس احتمال دارد کاربر موردنظر تو را در واتس‌اپ بلاک کرده باشد.

نکات

  • اگر شخصی را در واتس‌اپ بلاک کنی، از لیست مخاطبینِ هم حذف نخواهید شد.
  • تنها راه برای حذف یک کاربر از لیست مخاطبینت، حذف دستی او از لیست مخاطبین است.

مقالات مرتبط ویکی‌هاو

به حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیمبه حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیم
با استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیمبا استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیم
لپ‌تاپ را به مانیتور وصل کنیملپ‌تاپ را به مانیتور وصل کنیم
AdBlock را غیرفعال کنیمAdBlock را غیرفعال کنیم
فایل‌های EXE را باز کنیمفایل‌های EXE را باز کنیم
مقدار شارژ باتری ایرپاد را بررسی کنیممقدار شارژ باتری ایرپاد را بررسی کنیم
همه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیمهمه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیم
گوگل کروم را دانلود و نصب کنیمگوگل کروم را دانلود و نصب کنیم
مین‌روب بازی کنیممین‌روب بازی کنیم
پروفایل اسنپ‌چت را ببینیمپروفایل اسنپ‌چت را ببینیم
به حساب واتس‌اپ افراد وارد شویمبه حساب واتس‌اپ افراد وارد شویم
بفهمیم چه کسی در اسنپ‌چت آنلاین استبفهمیم چه کسی در اسنپ‌چت آنلاین است
افراد را به لیست دوستان‌مان در اسنپ‌چت اضافه کنیمافراد را به لیست دوستان‌مان در اسنپ‌چت اضافه کنیم
نرم‌افزار‌ها را در Ubuntu حذف کنیمنرم‌افزار‌ها را در Ubuntu حذف کنیم

در مورد ویکی‌هاو

کادر فنی ویکی‌هاو
به‌طور مشارکتی نوشته شده با همکاری:
این مقاله توسط تیم آموزش‌دیده‌ی ویراستاران و پژوهشگرانی که صحت و جامعیت آن را تأیید کرده‌اند، به‌طور مشارکتی نوشته شده است. تیم مدیریت محتوای ویکی‌هاو با دقت کار ویراستاران را زیر نظر دارد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مقالات طبق پژوهش‌های معتبر صحیح هستند و استانداردهای بالای کیفی ما را دارند.
از این صفحه ۴۸۳بار بازدید شده‌است.

آیا این مقاله کمکتان کرد؟