به تلفن همراه‌تان زل می‌زنید، بیست دقیقه پیش پیامکی برای دوستتان فرستاده‌اید اما هنوز پاسخی دریافت نکرده‌اید. دوست جدید و جذابتان، بیش از یک ساعت است که به ایموجی‌ شوخ شما پاسخ نداده است. آخرین باری که با مادرتان تماس داشتید یک هفته پیش بود و در مورد عروسی عموزاده‌تان به او پیامک زده بودید و از آن روز به بعد تماسی نداشتید. در اینگونه شرایط، چند روش وجود دارد که می‌توانید به این انتظار پایان دهید و بلخره پاسخی دریافت کنید. از مرحله یک شروع کنید تا بتوانید افراد را مجبور کنید در هر شرایطی جواب پیامک شما را بدهند.

روش 1
روش 1 از 4:

توجه آنها را جلب کنید

  1. 1
    سوالاتی واضح و مهم بپرسید. وقتی کسی به شما پیام می‌دهد و می‌گوید «سلام» یا حتی «چه خبر؟»، اینها سوالات مهمی نیستند که بخواهید تمرکزتان را به هم بزنید و به آنها پاسخ دهید. اما اگر به وضوح سوال خود را بپرسید، جواب آن را دریافت خواهید کرد. [۱]
  2. 2
    متن را با علامت URGENT (فوری) علامت گذاری کنید. اگر می‌خواهید پیامی فوری یا اضطراری ارسال کنید، استفاده از ALL CAPS (همه متن را به حروف بزرگ نوشتن برای حروف لاتین) و کلمه URGENT (یا حتی علامت گذاری آن با استفاده از نرم افزار خود تلفن) می‌تواند مفید باشد. احتمالاً وقتی افراد بفهمند که پیام حاوی یک موضوع جدی است، پاسخ آن را خواهند داد.
  3. 3
    پیام‌تان را بر اساس علایق آنها تنظیم کنید. شاید «سلام، چه خبر؟» و «هی، چه خبرا؟» خیلی موثر نباشد. سعی کنید آنها را درگیر احساسات، زندگی کاری، کار در مدرسه، هنر، نمایش، موسیقی که می‌دانید از آن لذت می‌برند، کنید. اگر در مورد چیزی صحبت کنید که مردم به آن اهمیت می‌دهند، آنها بیشتر مشتاق حرف زدن می‌شوند.
  4. 4
    از یک عکس یا GIF جالب استفاده کنید. این روزها ارسال پیام با Tumblr ، Vine و Instagram انجام می‌شود. [۲] یک پیام همراه با گربه بانمک و خنده دار یا GIF مناسبتی از RuPaul's Drag Race می‌تواند باعث لبخند طرف مقابل و گرم شدن صحبت شود.
    • اگر احساس می‌کنید که نمی‌توانید حرف‌هایتان را با کلمات بیان کنید، از عکس، GIF و سایر رسانه‌ها استفاده کنید تا بتوانید پیام خود را به روشی متفاوت برسانید.
روش 2
روش 2 از 4:

نوشتن متن ایده‌آل

  1. 1
    فردی را که می‌خواهید به او پیامک بزنید در نظر داشته باشید. بسته به نوع رابطه‌تان، مرزهای متفاوتی بر اساس سلسله مراتب اجتماعی، پیوندهای خانوادگی، هنجارهای جنسیتی و فرهنگی و غیره وجود دارد. آیا با این فرد خودمانی هستید یا اینکه این فرد به تازگی وارد زندگی شما شده است؟ ماهیت ارتباط خود با او را مشخص کنید و پایه و اساس برقراری ارتباط سالم را در نظر بگیرید.
    • در میان دوستان نزدیک و خانواده، غالباً امکان بیشتری برای شوخی وجود دارد و عواقب کمتری دارد. اما اگر به معشوق بالقوه‌مان، همکار، شرکای تجاری یا هر کسی که با آنها رابطه رسمی داریم پیامک می‌زنیم، قوانین متفاوتی را باید رعایت کنیم. هنگام نوشتن پیامک، این را به خاطر داشته باشید.
  2. 2
    حرفتان را بسنجید. با قدرت شروع کنید و یک پیام معنی‌دار بنویسید تا شما را از همان ابتدا دچار مشکل نکند. بیشتر افراد، زندگی پرمشغله‌ای دارند و ترجیح می‌دهند به پیامک مبهم یا پیامکی که هدف و درخواست آن مشخص نیست، پاسخ ندهند. در نتیجه خیلی از ما ترجیح می‌دهیم به پیامکی پاسخ دهیم که هدف مشخصی داشته باشد. این سوالات را از خودتان بپرسید:
    • چه چیزی را می‌خواهم برسانم؟
    • آیا گفته‌های من هدفی دارند؟
    • دیگران پیام مرا چگونه درک می‌کنند؟
  3. 3
    یک پیام هدفمند و واضح بنویسید. شما باید درکی کامل از کسی که می‌خواهید با او صحبت کنید و آنچه می‌خواهید بگویید داشته باشید و بدانید چطور باید مقصود خود را بیان کنید. در نتیجه می‌توانید حداقل بفهمید که آیا پاسخ آنها نسبت به وضعیتشان یا ماهیت روابط‌تان، ارتباطی با پیامک شما دارد یا نه.
روش 3
روش 3 از 4:

حضوری صحبت کنید

  1. 1
    وقتی فرد مورد نظرتان را به صورت حضوری دیدید، به او بگویید که در پیام‌تان چه چیزی برای او ارسال کرده بودید. ممکن است دلیل موجهی برای پاسخ ندادن داشته باشد. به او فرصت توضیح بدهید.
  2. 2
    از شوخی و طنز استفاده کنید تا بفهمید چه خبر است. در ابتدا، تظاهر کنید که حرف‌هایش را باور نمی‌کنید و با شوخی بپرسید:
    • انقدر درگیر گربه رقصاندن بودی که وقت نکردی به من پیام بدهی، آره؟
    • چرا انقدر دیر جواب میدی؟ اینترنتت هندلیه؟
  3. 3
    رو راست بپرسید که دلیل پاسخ ندادنشان چه بوده است. اگر شخص مورد نظر طفره رفت یا جواب قانع کننده‌ای نداد، مستقیم و رک سوالتان را بپرسید. البته این کار باعث معذب شدن افراد و ایجاد تنش در روابط می‌شود. بنابراین میزان خودمانی بودن خودتان و شخص مورد نظر را بسنجید، اینکه رابطه‌تان چقدر جدی است، و آیا رک و مستقیم صحبت کردن کار درستی است یا نه. اگر نتیجه‌ نگرفتید بدانید که دیگر فرصتی برای فهمیدن این موضوع پیش نمی‌آید، خیلی رو راست‌تر و رک تر سوالتان را بپرسید:
    • چرا به پیام‌های من جواب نمیدی؟
    • چرا جواب دادن به پیام‌های من، انقدر طول می‌کشه؟
  4. 4
    مراقب زبان بدن و لحن‌تان باشید. اگر درگیر کشمش شدید، سعی کنید چیزهایی را پیش بکشید که باعث حل کشمکش می‌شود. بنابراین بیان اینکه طرف را درک می‌کنید با حالت، صدا و کلمات مناسب، بسیار مهم است. [۳]
    • همچنین مهم است که روش ارتباط برقرار کردن افراد را نیز درک کنید. به عنوان مثال، یک استاد ممکن است بگوید: «من متوجه نمی‌شوم که شما در مورد چه چیزی صحبت می‌کنید» اما یک خوره اینترنت ممکن است بگوید «نمی‌فهمم، رفیق». تفاوت آنها را درک کنید و خود پیام به تنهایی به شما در درک آن کمک نمی‌کند.
    • گاهی اوقات ممکن است رفتار ما به انتقاد، رفتارهای دفاعی، تحقیر احساسات دیگران منتهی شود که البته مانع ارتباط واقعی است. وقتی متوجه شدید که دارید از این احساسات استفاده می‌کنید، نفس عمیقی بکشید و سعی کنید آرام شوید و دیگران را درک کنید.
  5. 5
    به موضوع دقیقتر نگاه کنید. ما خودمان را محدود به وسایل الکترونیکی کرده‌ایم و فکر می‌کنیم پیام دادن چیزی جدا از سایر اشکال ارتباطی است. اما در این روش هم در نهایت، دو یا چند نفر، افکار، احساسات، اعمال و مقاصد خود را به اشتراک می‌گذارند. در نتیجه اگر مشکلی در ارتباط بین شما و شخص دیگر وجود داشته باشد، ارسال پیام سخت‌ خواهد بود.
    • به نظرات افراد گوش دهید و بفهمید که چرا اینگونه رفتار می‌کنند. شاید دلیل قابل قبولی داشته باشند و در نتیجه آنها باعث شوند که شما رفتارتان را تغییر دهید. شاید به کاری مشغول بوده‌اند و به خاطر آن، پاسخ نداده‌اند. در هر صورت،درک شرایط و موقعیت، شما را به سمت یک ارتباط سالم سوق می‌دهد.
    • اگر هر کدام از طرفین نیاز به عذرخواهی داشتند، مهربان باشید و عذرخواهی کنید یا عذر خواهی آنها را قبول کنید.
  6. 6
    بخندید. در کل، این فقط یک پیام است، پس، آن را خیلی جدی نگیرید.
روش 4
روش 4 از 4:

بفهمید که چرا افراد پاسخ پیام شما را نمی‌دهند

  1. 1
    درباره روابط خود با آن شخص فکر کنید. آیا ممکن است شما را دوست داشته باشد و برعکس؟ بسته به نوع احساسات عاشقانه هریک از طرفین، ممکن است در جواب دادن تردید کنند. با این کار می‌خواهند از نشان دادن اشتیاق زیاد خودداری کنند.
  2. 2
    زندگی دیگران را در نظر بگیرید. ممکن است مشغول کار باشند، در حال مکالمه باشند، هنوز خواب باشند، یا حتی در سینما باشند. بسیاری از افراد برای قطع ارتباط با لوازم الکترونیکی، تصمیم می‌گیرند تلفن‌های خود را در خانه بگذارند یا آنها را دور از چشم خود نگه دارند. اگر فکر ‌کنید، دلایل زیادی برای جواب ندادن افراد به پیام‌تان، به ذهنتان می‌‌رسد. اغلب اوقات ما بیهوده پیش خود فکر می‌کنیم حتما موضوعی پیش آمده که طرف مقابل جواب ما را نمی‌دهد.
  3. 3
    توجه کنید که پیام دادن حریم خصوصی و مرزهای اجتماعی را محدودتر می‌کند. ارسال پیام در نیمه شب یا در حالی که فرد در تعطیلات است، احتمالاً پاسخی به دنبال نخواهد داشت. این مهم است که افراد بتوانند در دسترس بودنشان را انتخاب کنند. اگرچه این موضوع ممکن است ناامید کننده باشد و ما در مورد پیام، صبور نباشیم اما باید بدانیم دلیلی ندارد که افراد همیشه فورا پاسخ پیام ما را بدهند.
  4. 4
    مسائل فنی را در نظر بگیرید. از آنجا که بیشتر ما از تلفن و لپ تاپ با باتری‌های قابل شارژ استفاده می‌کنیم، ممکن است شارژ آنها تمام شود. یا اینکه تلفن شخص مورد نظر افتاده باشد و صفحه‌اش شکسته باشد و قابل استفاده نباشد. یا اگر از کسی که نمی‌شناسید سوال می‌کنید مانند یک فروشنده، و می‌خواهید جواب شما را بدهد، به یاد داشته باشید که همه تلفن همراه ندارند و برخی افراد فقط یک تلفن همراه برای موارد اضطراری دارند.
  5. 5
    رابطه شخص با خود را بسنجید و توجه داشته باشید که کیست. بسته به ماهیت رابطه‌تان با این شخص، ممکن است دلایل اجتماعی مختلفی برای پاسخ ندادن وجود داشته باشد. اگر احتمالا عاشق او هستید، ممکن است مشوش باشد، یا شاید علاقه‌ای نداشته باشد. اگر دوست‌تان است، شاید روی کاری متمرکز شده و فکر می‌کنند که شما او را درک می‌کنید. اگر عضو خانواده‌تان است، ممکن است بخاطر موضوعی از شما عصبانی باشد و نخواهد با شما صحبت کند.
  6. 6
    میزان مهارت آنها در استفاده از فناوری را در نظر بگیرید. اگر به یک فرد پیر پیام می‌دهید، معمولا اینگونه افراد مهارتی در استفاده از تلفن‌های هوشمند و پیام دادن ندارند. آنها باید مهارت لازم برای استفاده از این وسایل را داشته باشند تا بتوانند انتظارات شما را برآورده کنند.
    • یکی از راه‌های آموزش ارسال پیام به افراد ناآشنا به فناوری، قرار دادن آنها در پیام گروهی با افراد دیگری است که مرتباً جواب می‌دهند. به عنوان مثال می‌توانید با والدین و خواهر و برادران خود چت گروهی داشته باشید، بنابراین آنها می‌توانند یاد بگیرند که چگونه پیام دهند.
  7. 7
    صبور باشید. گاهی بهتر است به جای اینکه دائم به این موضوع فکر کنیم که آیا شخص مورد نظر جواب ما را می‌دهد یا نه، کار هدفمندتری انجام دهیم. دیر یا زود پیامی را که منتظر آن هستیم دریافت خواهیم کرد.

نکات

  • مطمئن شوید که پیام‌تان، هدف و متن مشخصی دارد.
  • مطمئن شوید که شخص مورد نظر، شماره شما را می‌شناسد. بعضی اوقات افراد به شماره‌های ناشناس پاسخ نمی‌دهند.
  • در رسانه‌های اجتماعی، بهتر است پیام‌های کوتاه و مختصر ارسال کنید.
  • با لحنی مطمئن، پیام بزنید.
  • مطمئن شوید که به شماره درست، پیام می‌دهید. بعد از چک کردن، به آنها بگویید که کی هستید. زیرا برخی از افراد به شماره‌های ناشناس پاسخ نمی‌دهند.

هشدارها

  • خیلی زیاد پیام ندهید. اگر شخصی پس از یک یا دو پیام، دیگر پاسخ نداد، احتمالا پیام دادن زیاد، آنها را آزار می‌دهد.
  • از حرف‌های مبتذل خودداری کنید.
  • برای تحریک شخص به پاسخ دادن، چیزهای خشن و وحشتناک ارسال نکنید. این کار می‌تواند باعث عصبانیت یا وحشت افراد شود و اوضاع را بدتر کند.

مقالات مرتبط ویکی‌هاو

با استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیمبا استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیم
به فایل‌های PDF عکس اضافه کنیمبه فایل‌های PDF عکس اضافه کنیم
از اینستاگرام موزیک دانلود کنیمدانلود آهنگ از اینستاگرام
همه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیمهمه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیم
در فایل‌های PDF تایپ کنیمدر فایل‌های PDF تایپ کنیم
به صورت خصوصی تماس بگیریمبه صورت خصوصی تماس بگیریم
فایل‌های EXE را باز کنیمفایل‌های EXE را باز کنیم
ایمیل های قدیمی را در Gmail‌ پیدا کنیمایمیل های قدیمی را در Gmail‌ پیدا کنیم
به حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیمبه حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیم
مین‌روب بازی کنیممین‌روب بازی کنیم
به حساب واتس‌اپ افراد وارد شویمبه حساب واتس‌اپ افراد وارد شویم
صدای گوشی آیفون را زیاد کنیمصدای گوشی آیفون را زیاد کنیم
در اینستاگرام روی عکس‌ها آهنگ بگذاریمدر اینستاگرام روی عکس‌ها آهنگ بگذاریم
علامت رادیکال را در کامپیوتر یا مک تایپ کنیمعلامت رادیکال را در کامپیوتر یا مک تایپ کنیم

در مورد ویکی‌هاو

کادر فنی ویکی‌هاو
به‌طور مشارکتی نوشته شده با همکاری:
نویسنده‌ی عضو ویکی‌هاو
این مقاله توسط تیم آموزش‌دیده‌ی ویراستاران و پژوهشگرانی که صحت و جامعیت آن را تأیید کرده‌اند، به‌طور مشارکتی نوشته شده است. تیم مدیریت محتوای ویکی‌هاو با دقت کار ویراستاران را زیر نظر دارد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مقالات طبق پژوهش‌های معتبر صحیح هستند و استانداردهای بالای کیفی ما را دارند. این مقاله ۴۴٬۴۹۳بار مشاهده شده است.
از این صفحه ۴۴٬۴۹۳بار بازدید شده‌است.

آیا این مقاله کمکتان کرد؟