این ویکی‌هاو به تو یاد می‌دهد چگونه از حساب کاربری Gmail خودت در کامپیوتر، گوشی یا تبلت خارج شوی. ازآنجایی‌که حساب کاربری Gmail با سایر حساب‌های کاربری گوگل تو یکپارچه شده است، با خارج شدن از Gmail، از برنامه‌ها و سرویس‌های دیگر گوگل نیز خارج می‌شوی. البته جای نگرانی نیست زیرا هروقت که خواستی می‌توانی دوباره وارد شوی.

روش 1
روش 1 از 3:

با استفاده از کامپیوتر

  1. 1
    با استفاده از مروگر وب به آدرس https://www.gmail.com برو. با انجام این کار صندوق ورودی Gmail باز می‌شود.
  2. 2
    روی آیکون پروفایلت کلیک کن. این آیکون دایره‌ای شکل در بالا و سمت راست صفحه قرار دارد. اگر از قبل عکس پروفایل انتخاب نکرده باشی، به‌جای عکس، اولین حرف اسمت را در این قسمت خواهی دید. با کلیک روی این آیکون یک منوی کشویی نمایش داده می‌شود.
  3. 3
    روی Sign out (خارج‌‌شدن) در پایین منو کلیک کن. با انجام این کار از حساب کاربری گوگل در مرورگر وب موردنظر خارج می‌شوی.
    • اگر در یک مرورگر وب وارد چند حساب کاربری شده‌ای، می‌توانی روی Sign out of all accounts (خارج‌شدن از همه‌ی حساب‌های کاربری) کلیک کنی تا به‌صورت یکجا از همه‌ی حساب‌های کاربری خارج شوی ولی اگر می‌خواهی فقط از یکی از حساب‌های کاربری خارج شوی، روی پیکان رو به پایین زیر آن حساب کاربری کلیک کن و Sign Out (خارج‌شدن) را انتخاب کن.
    • فقط کاربران گوگل‌کروم: پیغامی را خواهی دید که می‌گوید:"Your bookmarks, history, passwords, and more are no longer being synced to your account" (نشان‌ها، تاریخچه، کلمات عبور و موارد دیگر با حساب کاربری تو یکپارچه نیستند). علت این است که Gmail با مرورگر یکپارچه‌ شده است. برای تأیید، روی Continue (ادامه) کلیک کن و در نظر داشته باش تا زمانی که دوباره وارد حساب کاربری خودت نشوی، حساب کاربری گوگل با دستگاه‌های دیگر تو یکپارچه نمی‌شود.
  4. 4
    حساب کاربریت را از صفحه‌ی ورود حذف کن (اختیاری). اگر نمی‌خواهی اسم حساب کاربریت روی صفحه‌ی ورود Gmail باقی بماند، روی Remove an account (حذف‌کردن یک حساب کاربری) کلیک کن و روی علامت منفی قرمز رنگی که کنار حساب کاربریت قرار دارد،‌ کلیک کن. برای تائید درخواست، روی Yes, remove (بله، حذف کن) کلیک کن.
    • اگر در همان مرورگر وارد سرویس‌های دیگر گوگل مثل Google Maps (نقشه‌های گوگل) یا Google Photos (عکس‌های گوگل) شده باشی، با انجام این کار از این سرویس‌ها نیز خارج می‌شوی.
روش 2
روش 2 از 3:

با استفاده از آیفون یا آیپد

  1. 1
    برنامه‌ی Gmail را در آیفون یا تبلت موردنظرت باز کن. آیکون این برنامه سفید رنگ است و یک "M" رنگی داخل آن قرار دارد.
    • تنها راه خارج شدن از Gmail در آیفون یا آیپد این است که به‌طور کامل از حساب کاربری گوگل خودت خارج شوی.[۱] این بدان معناست که با خارج‌ شدن از Gmail، از برنامه‌های دیگر گوگل مثل درایو،‌ نقشه و برنامه‌ی استاندارد گوگل خارج می‌شوی.
  2. 2
    روی عکس پروفایلت بزن. عکس پروفایل در گوشه‌ی سمت راست و بالا قرار دارد. اگر از قبل عکسی انتخاب نکرده باشی، حرف اول اسمت به‌جای عکس نمایش داده خواهد شد.
  3. 3
    روی Manage accounts on this device (مدیریت حساب‌های کاربری در این دستگاه) بزن. این گزینه تقریباً در پایین منو قرار دارد.
  4. 4
    روی Remove from this device (خارج‌شدن این دستگاه) بزن. با انجام این کار یک پیغام تأیید ظاهر می‌شود که از تو می‌پرسد آیا واقعاً می‌خواهی از حساب‌کاربری خارج شوی یا نه. بعد از تأیید این پیغام، از همه‌ی برنامه‌های Gmail در گوشی یا تبلت خارج می‌شوی. می‌توانی هروقت که خواستی دوباره وارد حساب کاربریت شوی.
    • اگر وارد چند حساب کاربری شده‌ای، باید برای هر حساب کاربری، روی Remove from this device (خارج‌شدن از این دستگاه) بزنی.
  5. 5
    برای تأیید، روی Remove (خارج‌شدن) بزن. با انجام این کار از Gmail‌ و برنامه‌های دیگر گوگل خارج خواهی شد.
روش 3
روش 3 از 3:

در اندروید

  1. 1
    برنامه‌ی Gmail را داخل گوشی یا تلبت باز کن. آیکون این برنامه سفید رنگ است و یک "M" رنگی داخل آن قرار دارد.
    • تنها را خارج شدن ‌از Gmail‌ در اندروید این است که حساب کاربری را از گوشی یا تبلت پاک کنی. ازآنجایی‌که اندروید به میزان زیادی با حساب کاربری گوگل یکپارچه شده است، بعد از خارج شدن از حساب کاربری، تا زمانی که دوباره وارد حساب کاربری گوگل خودت نشوی، نمی‌توانی کار زیادی داخل گوشی یا تبلت انجام بدهی.
    • پاک کردن حساب کاربری باعث حذف ‌آن نمی‌شود. می‌توانی هروقت که خواستی دوباره وارد Gmail‌ و حساب‌های کاربری دیگر گوگل شوی.
  2. 2
    روی عکس پروفایلت بزن. عکس پروفایل در گوشه‌ی سمت راست و بالای Gmail قرار دارد. اگر از قبل عکسی انتخاب نکرده باشی، حرف اول اسمت به‌جای عکس نمایش داده خواهد شد.
  3. 3
    روی Manage accounts on this device (مدیریت حساب‌های کاربری در این دستگاه) بزن. این گزینه داخل منو قرار دارد.
    • اگر می‌خواهی فقط یک حساب کاربری جدید به Gmail اضافه کنی و نمی‌خواهی از حساب کاربری فعلی خارج شوی، می‌توانی روی Add another account (اضافه‌کردن یک حساب کاربری دیگر) بزنی و دستورالعمل‌های روی صفحه را برای وارد‌شدن به حساب کاربری دنبال کنی.
  4. 4
    حساب کاربری را که می‌خواهی از آن خارج شوی، انتخاب کن. بعد از انتخاب حساب کاربری موردنظر، گزینه‌ی پاک‌کردن حساب کاربری را خواهی دید.
    • اگر با چند حساب کاربری وارد Gmail شده‌ای، باید هر‌یک از آن‌ها را جداگانه پاک کنی.
  5. 5
    روی Remove account (پاک‌کردن حساب کاربری) بزن. با انجام این کار یک پیغام تأیید نمایش داده می‌شود و به تو اطلاع می‌دهد که از همه‌ی سرویس‌های گوگل در این دستگاه اندروید خارج خواهی شد.
  6. 6
    برای تأیید، روی Remove (پاک‌کردن) بزن. با انجام این کار از همه‌ی سرویس‌های گوگل در اندروید خارج می‌شوی.

مقالات مرتبط ویکی‌هاو

با استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیمبا استفاده از عکس به‌راحتی شخصی را جستجو و پیدا کنیم
به فایل‌های PDF عکس اضافه کنیمبه فایل‌های PDF عکس اضافه کنیم
از اینستاگرام موزیک دانلود کنیمدانلود آهنگ از اینستاگرام
همه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیمهمه‌ی توییت‌ها را یک‌باره حذف کنیم
افراد را وادار کنیم به پیام ما جواب دهندافراد را وادار کنیم به پیام ما جواب دهند
به صورت خصوصی تماس بگیریمبه صورت خصوصی تماس بگیریم
در فایل‌های PDF تایپ کنیمدر فایل‌های PDF تایپ کنیم
فایل‌های EXE را باز کنیمفایل‌های EXE را باز کنیم
ایمیل های قدیمی را در Gmail‌ پیدا کنیمایمیل های قدیمی را در Gmail‌ پیدا کنیم
مین‌روب بازی کنیممین‌روب بازی کنیم
به حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیمبه حافظه‌ی کلیپ‌بورد اندروید دسترسی پیدا کنیم
به حساب واتس‌اپ افراد وارد شویمبه حساب واتس‌اپ افراد وارد شویم
در اینستاگرام روی عکس‌ها آهنگ بگذاریمدر اینستاگرام روی عکس‌ها آهنگ بگذاریم
صدای گوشی آیفون را زیاد کنیمصدای گوشی آیفون را زیاد کنیم

در مورد ویکی‌هاو

کادر فنی ویکی‌هاو
به‌طور مشارکتی نوشته شده با همکاری:
نویسنده‌ی عضو ویکی‌هاو
این مقاله توسط تیم آموزش‌دیده‌ی ویراستاران و پژوهشگرانی که صحت و جامعیت آن را تأیید کرده‌اند، به‌طور مشارکتی نوشته شده است. تیم مدیریت محتوای ویکی‌هاو با دقت کار ویراستاران را زیر نظر دارد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مقالات طبق پژوهش‌های معتبر صحیح هستند و استانداردهای بالای کیفی ما را دارند.
از این صفحه ۹۳۲بار بازدید شده‌است.

آیا این مقاله کمکتان کرد؟